Бібліотечний урок. "Твори Тараса - України гордість і окраса!"

Тарас Григорович Шевченко - видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.

14 березня 2018 року відбувся бібліотечний урок в Бурівській сільській бібліотеці. Захід проходив під гаслом : "Твори Тараса - України гордість і окраса!"

Мета заходу: Пробуджувати у дітей інтерес до читання книжок. Працювати над розвитком їх активного мовлення – виробляти в учнів уміння зв’язно висловлювати свої думки. Розвивати техніку читання, авторські здібності в декламуванні віршів. Виховувати в учнів любов до народного поета, бажання дорожити його ім’ям.

В процесі проходження уроку учні активно приймали участь, читали напам"ять вірші та відповідали на задані вчителем запитання. Всі діти показали якісні знання з біографії та творчості видатного поета - Тараса Григоровича Шевченка!


Галерея "Бібліотечний урок. Шевченко!"

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Комунальний заклад "Бурівська гімназія" Тупичівської сільської ради

вул. Центральна 25,15143,Чернігівська область, Городнянський район

Дата останньої зміни 14 Вересня 2023

Фотогалерея